Recreatiepark De Tien Heugten
landgoed de huynen

Genieten op Landgoed De Huynen

 • Onderdeel van de Tien Heugten
 • Ruime kavels en nieuwe woningen
 • Volop rust, ruimte en natuur
 

Volop rust, ruimte en natuur bij Landgoed De Huynen

In het karakteristieke dorpje Schoonloo vind je het rustige en natuurrijke Landgoed De Huynen als onderdeel van de Tien Heugten. Dit park heeft een unieke ligging in het hart van Drenthe en ligt aan een mooie waterpartij. Wij beschikken over een diversiteit aan prachtige en vrijstaande vakantiewoningen. Deze bevinden zich in de ongerepte natuur van Drenthe. Ontdek deze geliefde omgeving tijdens een wandel- of fietstocht. Geniet van alle rust en ruimte op Landgoed De Huynen!

 
 

Hier is het Ă©cht extra genieten

Extra ruime kavels, extra groene omgeving en extra veel rust. Op Landgoed De Huynen kun je verblijven in een prachtige recreatiewoning naast De Tien Heugten. Deze comfortabele woningen zijn geschikt voor maximaal 8 personen en zijn voorzien van een stijlvolle inrichting en een complete inventaris. Bij mooi weer kun je hier heerlijk buiten zitten en genieten van de rustgevende natuur. Tevens is het toegestaan om je hond mee te nemen in onze huisdiervriendelijke accommodaties. Kom helemaal tot rust in jouw vakantiehuis op Landgoed De Huynen.

 
 

Onze vakantiehuizen in het kort:

 • Vrijstaand en op een ruime kavel
 • Geschikt voor maximaal 8 personen
 • Compleet en gezellig ingericht
 • Terras met tuinmeubilair
 
 

Ontdek welk vakantiehuis bij jou past:

 
 

Op en top vermaak, zowel inspanning als ontspanning

Landgoed De Huynen ligt in een rustige omgeving, ver van alle drukte en in de prachtige natuur waar jij helemaal kunt ontspannen. De uitgestrekte bossen en weilanden nodigen uit voor een wandeling of fietstocht door het Drentse landschap. Onderweg kom je vele idyllische dorpjes en authentieke boerderijtjes tegen. Of breng een bezoek aan Nationaal Park Dwingelderveld, waar je de mooiste en meest bijzondere flora en fauna tegenkomt zoals diverse soorten slangen en zeldzame vlinders. Je kunt ook een bezoekje brengen aan Schaapskooi Borger of alles leren over de geschiedenis van Drenthe in het Hunebedcentrum. Daarnaast kun je gebruikmaken van alle parkfaciliteiten van De Tien Heugten zoals het eetcafé, de speeltuinen en het buitenzwembad. Wat je ook gaat ondernemen; Landgoed De Huynen geeft echt een vakantiegevoel!

 
  Nationaal Park Dwingelderveld
  Emmen, Assen, Groningen
  Het Boomkroonpad
  Het Hunebedcentrum
 

Hier kun je Landgoed De Huynen vinden:

 

Landgoed De Huynen - Verkoop