Recreatiepark De Tien Heugten
landgoed de huynen

Genieten op Landgoed De Huynen

  • Rustig en bosrijk vakantiepark
  • Ruime en comfortabele woningen
  • Midden in de Drentse natuur

Ontdek de natuur van Landgoed De Huynen

In het karakteristieke dorpje Schoonloo vind je het rustige en natuurrijke Landgoed De Huynen. Dit park heeft een unieke ligging in het hart van Drenthe en ligt aan mooie waterpartijen. Landgoed De Huynen is volop in ontwikkeling; momenteel zijn we bezig met de bouw van een nieuw complex met alle denkbare faciliteiten. Wij beschikken over een diversiteit aan prachtige en vrijstaande vakantiewoningen. Deze bevinden zich in de ongerepte natuur van Drenthe. Ontdek deze geliefde omgeving tijdens een wandel- of fietstocht. Geniet van alle rust en ruimte op Landgoed De Huynen!

 

Jouw verblijf in de Drentse natuur

Op Landgoed De Huynen kun je verblijven in een prachtige recreatiewoning op een ruime kavel. Deze comfortabele woningen zijn geschikt voor maximaal 8 personen. De bungalows en chalets zijn volledig en sfeervol ingericht en beschikken over een vaatwasser en een terras met tuinmeubilair. Bij mooi weer kun je hier heerlijk buiten zitten en genieten van de rustgevende natuur. Tevens is het toegestaan om je hond mee te nemen in onze huisdiervriendelijke accommodaties. Kom helemaal tot rust in jouw vakantiehuis op Landgoed De Huynen.

 

Onze vakantiewoningen:

  • Vrijstaand op een ruime kavel
  • Geschikt voor maximaal 8 personen
  • Compleet en gezellig ingericht
  • Terras met tuinmeubilair
 

Ontdek onze vakantiewoningen:

Geniet van de omgeving van Landgoed De Huynen

Landgoed De Huynen ligt in een rustige omgeving, ver van alle drukte. In deze prachtige natuur zul jij helemaal kunnen ontspannen. De uitgestrekte bossen en weilanden nodigen uit voor een wandeling of fietstocht door het Drentse landschap. Onderweg kom je vele idyllische dorpjes en authentieke boerderijtjes tegen. In de buurt ligt Nationaal Park Dwingelderveld. Hier vind je de mooiste en meest bijzondere flora en fauna zoals diverse soorten slangen en zeldzame vlinders. Je kunt ook een bezoekje brengen aan Schaapskooi Borger of alles leren over de geschiedenis van Drenthe in het Hunebedcentrum. Wat je ook gaat ondernemen; een vakantie bij Landgoed De Huynen blijft je bij!

 

Hier zijn wij te vinden: