Recreatiepark De Tien Heugten
Vakantiepark Drenthe

Vakantiepark in Drenthe

  • Genieten in het groen
  • Recreatieplas met zandstrand
  • Vakantiepark voor de hele familie
 

Vier je vakantie op ons vakantiepark in Drenthe

Midden in het hart van Drenthe vind je vakantiepark De Tien Heugten. Een veelzijdig park met veel faciliteiten voor jong en oud. Neem een duik in het buitenzwembad met 36 meter lange glijbaan of leg je strandlaken neer op het zandstrand van de recreatieplas. Ook aan de kleine dreumessen is gedacht, zij kunnen lekker spetteren in het aparte peuterbad. Aan waterpret is hier geen gebrek. Daarnaast zijn er nog veel meer faciliteiten zoals een midgetgolfbaan, speeltuinen en een uitgebreid animatieprogramma. En dat alles is binnen handbereik vanuit je vakantiehuis op onze camping in Drenthe. Met diverse type accommodaties én kampeerplaatsen op het park weten we zeker dat er iets voor jou bij zit. 

 
 

Sfeerimpressie van ons vakantiepark⤵

 

Ontdek de accommodaties bij De Tien Heugten

Wanneer je op vakantie gaat wil je kunnen genieten van een onbezorgd verblijf in een fijne vakantiewoning. Op ons vakantiepark in Schoonloo vind je bungalows voor maximaal 8 personen. Ga je liever voor een knus chalet? Ook geen probleem, hier kan je verblijven met maximaal 5 personen. Voor de luxe kampeerders onder is overnachten in een comfortabele safaritent zeker een aarader! Alle types zijn vrijstaand gelegen waardoor je veel rust en privacy hebt. Daarnaast zijn de accommodaties allemaal voorzien van een comfortabele inrichting zodat je echt onbezorgd vakantie kan vieren op een camping in Drenthe!

 
 
 

In het kort:

  • Veel privacy
  • Comfortabele inrichting
  • Vrijstaand gelegen
  • Bungalow, chalet of safaritent
 

To do's in de omgeving

De ligging van ons vakantiepark in het hart van Drenthe maakt dat je alle kanten op kan om te genieten van de mooie omgeving. Stap op je stalen ros en fiets door de verschillende natuurgebieden in de buurt. Stop bij het boomkroonpad in Borger en ervaar hoe het is om tussen de toppen van de bomen te lopen. Ook aan vertier voor de kids is er in de buurt geen gebrek. Je vindt er onder andere meerdere attractieparken, dierentuinen en toffe speeltuinen! Zin om gezellig de stad in te gaan? Dan sta je vanaf ons park zo in Assen, Emmen of Groningen. Kortom, genoeg te zien en te doen in het altijd verrassende Drenthe. 

 
 
 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen⤵

🏡 Wat is een goed vakantiepark in Drenthe om vakantie te vieren?

Bij recreatiepark De Tien Heugten vind je alles voor jouw vakantie in Drenthe. De vele faciliteiten waaronder een buitenzwembad, midgetgolfbaan en een uitgebreid animatieprogramma maakt het een geliefd vakantiepark in Drenthe om vakantie te vieren. Daarnaast beschikt het park over veel diverse accommodaties waardoor er zeker iets voor je tussenzit.

🐕 Is mijn huisdier toegestaan op jullie vakantiepark?

Je hond is van harte welkom op recreatiepark De Tien Heugten. Op alle kampeerplaatsen op ons vakantiepark in Schoonloo mag jouw trouwe viervoeter verblijven. Bovendien is je huisdier ook van harte welkom in een groot deel van onze vakantiehuisjes. Want we begrijpen, een huisje huren in Drenthe is leuker wanneer je huisdier ook mee mag.