Recreatiepark De Tien Heugten
Vakantiepark Drenthe met zwembad

Vakantiepark in Drenthe met zwembad

 • Buitenbad met apart peuterbad
 • Met 36 meter lange glijbaan
 • Kamperen en accommodaties
 

Vakantiepark in Drenthe met zwembad en glijbaan

Roetsjen van de 36 meter lange glijbaan, bommetje in het grote buitenbad of lekker spetteren en spatteren met de allerkleinsten in het peuterbad. In de zomermaanden geniet je bij De Tien Heugten van volop waterpret. Op ons vakantiepark in Drenthe met zwembad kun je zowel kamperen als een vakantiehuisje huren. Zo is er voor iedere vakantieganger wel een plekje te vinden op ons park! Naast het zwembad geniet je bij Recreatiepark De Tien Heugten ook onder andere van ons smakelijke eet café, de midgetgolfbaan met 18 holes en de Kidsclub Holly. Graag tot ziens op onze camping in Drenthe met zwembad!

 

Een sfeerimpressie van onze camping met zwembad in Drenthe 📸

 

Vakantie vieren bij De Tien Heugten

Op onze camping in Drenthe met buitenzwembad heb je talloze opties om te verblijven. De echte kampeerliefhebber kan terecht op onze kampeerplaatsen met 6 of 10 ampère stroom. Je beschikt over een centrale of een eigen waterkraan en -afvoer. Op de comfortplekken beschik je ook over een CAI-aansluiting. Je huisdier is bovendien ook van harte welkom. Kies je liever voor iets meer comfort maar dan wel met het kampeergevoel? Dan zijn onze glampingtenten perfect voor jou! Nóg meer comfort vind je in onze vakantiehuizen geschikt voor maximaal 8 personen. Al onze vakantiehuizen zijn compleet ingericht en van gemakken (zoals een vaatwasser!) voorzien. 

 

To do's op en rondom onze camping in Drenthe

In de omgeving van Recreatiepark De Tien Heugten is er oneindig veel te ondernemen! Bezoek het Hunebedcentrum in Borger, het Drents Museum in Assen of Attractiepark Drouwenerzand in Drouwen. Het hele jaar door zwemmen doe je bij Zwemparadijs De Bonte Wever, hier geniet je ook van een moment van ontspanning in de sauna- en rustruimte!

Maar ook op ons vakantiepark in Drenthe met zwembad hoef jij je geen moment te vervelen. Naast het zwembad beleef je waterpret bij de recreatieplas met strand. De kinderen vermaken zich bij Kidsclub Holly, in één van de vele speeltuinen of op het sportveld. Samen een balletje slaan met de hele familie doe je op de midgetgolfbaan en voor een hapje en een drankje kun je terecht bij het eet café. En ten slotte natuurlijk ons zwembad, we lichten de highlights even voor je uit ⤵

  36 meter lange glijbaan

  Glij naar beneden vanaf onze gave glijbaan met een lengte van maar liefst 36 meter! Wedstrijdje wie het snelst beneden is?

 
  Apart peuterbad

  Voor de allerkleinsten is er een apart peuterbad zodat zij ook veilig van alle waterpret kunnen genieten. Er is een leuke waterpaddenstoel aanwezig!

 
  Van juni tot september

  Gedurende de zomermaanden maak je onbeperkt gebruik van ons heerlijke buitenzwembad op onze camping in Drenthe.

 

Hier vind je ons vakantiepark in Drenthe met buitenzwembad 📍

Dit vroegen onze gasten ons

Welk vakantiepark in Drenthe beschikt over een zwembad?

Recreatiepark De Tien Heugten! Ons vakantiepark in Drenthe beschikt over een buitenzwembad met een 36 meter lange glijbaan en apart kinderbad. Voor nog meer waterpret is er bovendien een recreatieplas aanwezig. Het zwembad is alleen geopend in de zomermaanden. 

Welke camping in Drenthe heeft een zwembad met glijbaan?

Wat is een zwembad nu zonder glijbaan? Bij Recreatiepark De Tien Heugten beschikken we daarom over een buitenzwembad met glijbaan. En die glijbaan is maar liefst 36 meter lang! Het is een familievriendelijke glijbaan, daarom leuk voor jong en oud! Naast het zwembad beschikt onze camping over nog tal van andere faciliteiten