Recreatiepark De Tien Heugten
Omgeving De Tien Heugten

Omgeving

NIEUW bij De Tien Heugten
Laadpalen voor elektrische auto's en nieuwe wasmachines!
  • Steden, natuur en cultuur
  • Uitjes voor jong en oud
  • Actief en ontspannen

De omgeving van Recreatiepark De Tien Heugten

Het is heel eenvoudig om je vakantiedagen in Drenthe te vullen en doordat Recreatiepark de Tien Heugten zo centraal ligt, kan je alle kanten op. In Assen vind je onder andere het Drents Museum. Maar het Herinneringscentrum Kamp Westerbork in Hooghalen en het Nationaal Hunebedden Informatiecentrum in Borger zijn ook zeker een bezoekje waard. 

De Nationale Parken Dwingelderveld en het Drents Friese Wold doe je met de auto ook makkelijk aan. De kinderen zullen een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo in Emmen niet snel vergeten. Voor de allerkleinsten is het Kabouterland in Exloo een echte aanrader. Je familievakantie in Drenthe begint bij ons, op recreatiepark De Tien Heugten in Schoonloo.

Ook een stad als Groningen, met haar fraaie historische centrum, moet u zeker eens bezoeken. De binnenstad is autoluw en deels autovrij en dat maakt het een prima plaats om eens lekker te gaan winkelen. Het Drentse Assen en Emmen zijn ook leuke steden om te shoppen, een terrasje op te zoeken of cultuur te snuiven.

📍 Alle uitjes

🌆 Steden en dorpen

🖼 Museums

🧒 Voor de kids