Recreatiepark De Tien Heugten
Vakantiehuis Drenthe met hond

Vakantie met hond

  • Honden welkom op alle kampeervelden
  • Sommige huisdiervriendelijke accommodaties
  • Natuurrijke omgeving

Genieten van een vakantie met je hond in Drenthe

Wil je graag jouw vakantie vieren in het natuurrijke Drenthe en ook jouw hond meenemen? Dan is Recreatiepark De Tien Heugten de beste vakantiebestemming voor jou! Op al onze kampeerplekken is jouw trouwe viervoeter van harte welkom. Dankzij genoeg ruimte, een eigen parkeerplaats voor de auto en voldoende stroom ben je van alle gemakken voorzien. Nabij onze camping in Drenthe vind je Nationale Parken Dwingelderveld en het Drents Friese Wold, hier maak je de mooiste wandelingen en laat je je hond heerlijk uitrazen in de natuur. Dit alles maakt een vakantie met je hond in Drenthe de beste vakantie!

Boek hier jouw huisdiervriendelijke vakantie in Drenthe⤵

 

Huisdiervriendelijke kampeerplekken en accommodaties

Bij Recreatiepark De Tien Heugten is een huisje huren met jouw hond een goede mogelijkheid. Bij ons zijn er een aantal accommodaties te boeken waar jouw trouwe viervoeter ook welkom is. Zo kun je samen met je hond genieten van een welverdiende vakantie in het natuurrijke Drenthe. Kampeer je liever met je huisdier? Ook dat is zeker mogelijk, want alle kampeervelden bij De Tien Heugten zijn huisdiervriendelijk! Ook voor een vakantie in Drenthe met je hond is het aanbod ruim. Welke accommodatie of kampeerplek heeft jouw voorkeur? Boek nu jouw verblijf op onze camping in Drenthe!

 

Bekijk hier de huisdiervriendelijke accommodaties⤵

Genoeg vermaak tijdens je verblijf in Drenthe met jouw hond

Neem je je hond mee op vakantie? Dan is er genoeg te beleven op Recreatiepark De Tien Heugten en in de natuurrijke omgeving. In het natuurrijke Drenthe vind je namelijk veel wandelpaden door de prachtige bossen of heidevelden, zelfs de nationale parken Dwingelderveld en Drents Friese Wold zijn in de buurt te vinden. Dit leent zich natuurlijk perfect voor een heerlijke wandeling met jouw trouwe viervoeter. Op het park zelf is een grote recreatieplas met strand te vinden, hier kan jouw hond zich natuurlijk ook helemaal uitleven. Zo zijn er genoeg dingen te beleven tijdens jouw vakantie met je hond!

Activiteiten tijdens jouw vakantie⤵

  • Groot recreatieplas met strand
  • Nationale Park Dwingelderveld
  • Drents Friese Wold
  • Vele fiets- en wandelpaden
 
 
 

Wat vroegen mensen ons?

 

🐕 In welke accommodaties zijn huisdieren welkom?

Bij Recreatiepark De Tien Heugten kun je terecht voor een vakantie met jouw hond in Drenthe. Een aantal accommodaties zijn ook te boeken met hond, zoals de Type B Comfort en de Type E Comfort. De kampeervelden zijn allemaal toegankelijk voor honden!

🌳 Welke to do's zijn er tijdens mijn vakantie met hond?

Onze camping in Drenthe met je hond ligt in een natuurrijke omgeving, dus de mogelijkheden voor een uitje met hond zijn ruim. Zo kun je een mooie wandeling maken door één van de nationale parken en jouw hond heerlijk laten uitrazen, of breng een bezoek aan het grote recreatieplas op het park zelf.