Recreatiepark De Tien Heugten
Pasen in Drenthe

Pasen

 • Ideale vakantie voor jong en oud
 • Gelegen in een bosrijke omgeving
 • Diverse parkfaciliteiten
 

Breng het paasweekend door bij Recreatiepark De Tien Heugten

Het paasweekend is een heerlijke periode om er een lang weekend tussenuit te gaan en tijd door te brengen met familie. Gewoon écht even quality-time met elkaar in een natuurrijke omgeving. Bij Recreatiepark De Tien Heugten kun je genieten van een gezellig en scherp geprijsd paasweekend in Drenthe. Start de dag met een uitgebreid paasontbijt, ga paaseieren zoeken en maak een rustgevende wandeling door de groene omgeving. Vanuit je vakantiewoning of vanaf je kampeerplek sta je binnen no-time in de Drentse bossen en uitgestrekte heides. Wij beloven je; Pasen was nog nooit zo fijn!

Tip van de paashaas: boek nu en profiteer van paaskorting tot wel 25% ūüź£

 

Ontdek ons aanbod tijdens het paasweekend¬†‚§Ķ

 

Voordelen van een vakantie tijdens Pasen:

 
  Aangename temperaturen

  Hoewel we het weer nooit zeker kunnen voorspellen, is Pasen vaak een gunstige periode als het om het weer gaat. De voorjaarszon laat zich zien en de natuur is volop in bloei!

  Extra lang weekend

  Tijdens het paasweekend geniet je van een extra lang weekend dankzij de vrije dag op maandag. En een extra lang weekend betekent; extra lang genieten!

  Scherpe prijzen

  Een paasweekend weg hoeft niet veel te kosten en daarom bieden wij bij De Tien Heugten scherpe prijzen aan. Zowel voor de accommodaties als voor de kampeerplekken.

 
 

Jouw verblijf, een zorgeloze vakantie voor jong en oud

Besloten om het paasweekend in Drenthe bij Recreatiepark De Tien Heugten te komen vieren? Dan garanderen wij jou een fijn verblijf en een zorgeloze vakantie. Hoe? De compleet ingerichte accommodaties bieden alles wat je nodig hebt; van volledige inventaris in de keuken tot aan optimaal comfort in de slaapkamer. En op de kampeerplekken ben je voorzien van standaard 10 ampère elektra, CAI-TV aansluiting en een eigen waterkraan met afvoer. Of je nu het kampeergevoel wil ervaren of toch voor iets meer luxe gaat; wij staan garant voor genot en plezier! 

 
 

 Bekijk de prijzen en beschikbaarheid.

 

Jouw paasweekend in het kort:

 • Sla een balletje op de midgetgolfbaan
 • Fiets of wandel door de Drentse bossen
 • Geniet van wat lekkers in het eetcaf√©
 • Ontdek de bruisende steden Emmen of Assen
 
 

Dit vroegen eerdere vakantiegangers ons:

 

ūüźē Zijn honden ook toegestaan bij De Tien Heugten?

Wil je graag je hond meenemen tijdens het paasweekend in Drenthe? Dat kan, want bij De Tien Heugten zijn er een aantal huisdiervriendelijke accommodaties en is jouw trouwe viervoeter welkom op alle kampeerplekken! Zo vier je een Pasen écht met je hele gezin!

ūüöô Welke uitstapjes kan ik maken tijdens het paasweekend?

Rondom Recreatiepark De Tien Heugten kun je verschillende activiteiten ondernemen. Ontdek de Drentse gastvrijheid in een van de omliggende steden zoals Assen, Emmen of Groningen. Of ontdek de geschiedenis van Drenthe in het Drents Museum. Breng een bezoek aan het historisch heden Orvelte en struin over pittoreske staatjes. Hier is voor iedereen wel wat te beleven!